Lös dina problem i deras ursprung

Förändring börjar i ditt inre. Här skapar du förutsättningar för ett fridfullt liv.

Alla Blockader, all stagnation som du upplever har sitt ursprung i ditt inre. Oavsett om du har kroppsliga problem som muskelspänningar och ryggsmärta, eller om du upplever stress, rädsla och utmattning.

Alla dina Problem kan bara lösas på djupet, i dig. Det gäller även om du har en konflikt med en annan person. Du kan lösa dina tanke- och beteendemönster som gör att du reagerar negativt på den andre. Har han eller hon också problem med dig så får hen lösa det i sig. Hur denna personen än gör så kommer det inte spela någon roll för dig när du löst anknytningen till hen i dig.

Du kan bli av med spänningar och stress genom att du hittar och förstår orsaken till dom. Massage eller andra kroppsliga aktiviteter kan häva problemen för stunden men om det som orsakar obalansen i kropp är inte åtgärdat lär dom komma tillbaka.

Jag vet att det fungerar att lösa kroppsliga och emotionella blockader samt konflikter på det inre planet för jag upplevt resultatet av mitt arbete i över tio år. Du är inget undantag. Det som funkar för mig och mina kunder hjälper även dig.

Hur arbetar jag?

Jag hjälper dig med energiarbete, guidade meditationer och naturkontakt. I alla varianter som jag erbjuder får du hjälp med att befria dig från djupsittande blockader som rädsla, oro, tankemönster och trauma. Vi rensar dina tankar, dina känslor och befriar din kropp från spänningar för att skapa plats för mer glädje och lugn. I nästa steg får du påfyllning av det som du saknar och behöver. Vi gör det genom att vistas ute och få hjälp av naturen eller så gör vi en guidad resa i ditt inre landskap. Där finns allt som du längtar efter och jag hjälper dig att upptäcka din inre rikedom. Du lär dig hur ditt inre kan ge dig näring för att skapa ett liv som gynnar dig.