Minns du hur vi levde och healade i Lemurien?

Lemuria – vårt bortglömda hem

För många år sen deltog jag i en transformerande kurs. Där hörde jag för första gången ordet lemurien-kristall. Personen som nämnde detta berättade för en annan att hon ägde en sådan kristall. Mitt intresse var väckt. Jag hade ingen aning om vad en lemurien-kristall är men jag tänkte spontant ”jag vill också ha en sån!”.

Nu, 15 år senare, äger jag några lemuriska kristaller och jobbar med lemurisk kristallhealing. På senaste tiden har jag upptäckt att människor bli nyfikna eller berörda när jag nämner Lemurien eller Lemuria, vårt bortglömda arv från långt tillbaka.

Lemuria finns inte med i historieböcker men den finns kvar i vårt själsminne. Allt var så annorlunda på den tiden att det känns som en dröm när vi minns hur vi levde och healade i Lemurien.

För 14 år sen gick jag min utbildning till kristallhelare. Sedan dess har kristaller varit en del av mitt andliga arbete och en del av min vardag. Nu är tiden inne och jag är redo att minnas mer av mitt lemuriska arv. I Lemuria helade jag med hjälp av kristall- och naturvarelser. Vi använde kristaller som musikinstrument. Deras vibration och svängning helade människor, djur, varelser och landskap. Det fungerade då och det fungerar lika bra nu. Därför håller jag på att skapa en utbildning för alla som vill lära sig lemurisk kristall-healing. För alla som vill minnas och återuppleva sina lemuriska kunskap och sina rötter.

Lemurien är och var mitt hem. Vi levde ett harmoniskt liv som lätt kan beskrivas som himmelskt, då himlen på jorden fortfarande inte var ett abstrakt begrepp. Det var en sanning som levdes av oss i Lemurien. Vi levde i harmoni med naturen och deras rytmer. Vi upplevde enhet med en gudomliga källan i våra liv på jorden. Som sagt, det var gudomliga tider.

Vill du uppleva det igen? Följ med på en resa till Lemurien.

Välkommen på mina enskilda konsultationer, kurser eller min utbildning till lemurisk kristallhealare.