Hur mycket hjälp kan du få av kristallhealing?

Kristallerna och dom kristallina rummen i de lemuriska kristallpalatsen transformerar allt som har lägre vibration än deras högfrekventa kristallina energi. Det kan till exempel vara blockader i kroppen, emotioner, mönster och känslor som ilska, rädsla, sorg. Eller tankemönster och strukturer som hindrar dig från att tänkt fritt och kreativt.
 
Varför är du inte befriad från alla blockader med en gång när du tar emot healing av kristaller eller i ett kristallrum?
Alla kristaller och kristallina energier följer den gudomliga lagen som finns i universum. Dom jobbar likadant som änglar och andra andliga hjälpare. Kristaller kan hjälpa oss när vi säger ”ja tack” och tar emot. Dom är bundna till vår fria vilja och kan bara göra sitt jobb inom dom ramar du tillåter och inom ramarna för din gudomliga själsplan. Vill ditt högre jag inte ta emot all healing med en gång kan det vara ett skydd för att vissa blockader och trauma har byggts upp under hela ditt liv, eller till och med under flera inkarnationer. Då kan det vara så att du behöver ge dig tid och ta lagar för lager i din egen takt. Sen kan det även vara precis tvärtom. Det kan vara viktigt att våga gå in i djupet och gå till den djupaste punkten där dina problem uppstod och transferera alla lager med en gång så du inte kan gå tillbaka till dina gamla mönster.
Vilken väg som funkar bäst vet du och dina andliga hjälpare. Ditt liv blir enklare om du följer din gudomliga plan. Det är din intuition, ditt hjärta och ditt högre jag som vet om din själsplan. Din egen healing-resa kräver även mod. Du är på rätt väg om det känns jobbigt, om du känner dig osäker eller till och med rädd att ta emot healing. Men djupt inom dig vet du eller känner du längtan efter befrielsen och friheten som uppstår när du vågar släppa ”det gamla”.
 
Vi alla har saker som är för jobbiga eller för traumatiska för kunna gå genom själva och transformera det på egen hand. Därför är det ingen svaghet att ta emot hjälp. Det är en välsignelse om du hittar en andlig vägledare eller coach som du litar på att hjälpa med dom steg du inte kan eller vill gå ensam. Genom att söka dig en andlig vägledare eller coach öppnar du upp för dina styrkor som finns under dina blockader.
 
Du kan vara säker på att allt händer i sin tid om du bidrar med din del.
 
Se till att lita på den som guidar meditationen/behandlingen, lita på kristallenergierna och på din själs visdom.
 
Våga öppna upp dig för ditt eget djup,
 
Ju mer du vågar att ta emot desto mer kan kristallerna hjälpa dig.
Kristallerna är mästare, dom anpassar sig till dina behov.
Kristallerna är stora healare och arbetar i din egen takt.