La har ett äkta kärlek till naturen som sprids till alla i hennes närhet. Hon har ett mycket inkännande och mjukt sätt att guida som får en att känna sig trygg och avslappnad och hennes val av platser i naturen är helt fantastiska.
Referenz Lisa Skånberg
Lisa Skånberg
arbetsterapeut

Jag är La, kristallhealere av Lemuria

Jag ser djupt in i ditt hjärta och in i din själs vidd för att kunna se vem du är

Förmågan att vara en siare, andlig lärare och kristallhealer-utbildare är något jag har arbetat fram under de senaste 15 åren, Mitt hjärtas längtan att arbeta som healer i detta liv var så stor att jag med glädje deltog i många andliga utbildningar. Det jag har upptäckt i mitt eget djup kan jag nu ställa dig till förfogande.

Min andliga väg ledde mig 2010 till min kraftplats i Göteborg. I flera år hade denna plats kallat på mig, utan att jag visste var i världen min ”himmel på jorden” fanns. Jag visste att jag kunde fråga min andliga lärare om min kraftplats och jag visste också att man bara skulle fråga efter den när man var redo att flytta på sig. Under flera år hindrade min rädsla mig från att fråga tills viljan att växa var starkare än behovet av trygghet. 

I Göteborg var jag väldigt lycklig från början. Staden, människorna, ljuset i norr motsvarar min själs vibration. Här hittade jag mitt hem både på det yttre planet och på insidan. 2015 träffade jag min själsfrände och nuvarande man.Sedan dess bor vi utanför Göteborg i min personliga Bullerby, med 4 höns, omgiven av sjöar och vacker natur.

Vem är du? Välkommen med dina önskningar och din längtan! Jag hjälper dig att bygga broar till din själ, din egen kunskap och ditt ursprung.

Kram, La

Min utbildning

1998 – 2001 Utbildning till arbetsterapeut

2005 – 2006 Utbildning i kristallhealing 

2007 – 2007 Utbildning till meditationslärare och feng shui – konsult 

2008 – 2010 Utbildning till andlig lärare

2011 – 2013 Utbildning till andlig mästare