Upplev den helande kvalitén av att vara

Guidade meditationskvällar

#stresshantering #avslappning #självkärlek

Waldbaden Shinrin Yoku Lindbladh

Kraften av att vara

Guidad meditationskväll

Att göra ingenting, att släppa alla tankar. 

Känn djup avkoppling, tystnad och inre lugn. 

Ladda dina batterier.

Upplev den helande kvalitén av att vara

Jag bjuder in dig i ett rum fyllt med kristallklang. Du upplever dom lugnande och balanserande kvaliteterna av kristallenergierna. Effekten av denna guidade upplevelse är lika stark som om du vore i samma rum med mig. Det beror på att dom energierna finns oberoende av tid och rum. Genom att du är i den inre kontakten med mig förnimmer du dom kristallina vibrationerna påtagligt i din kropp och din aura. 

Kraften av att vara för dig närmare till din ursprung. Du kan slappna av genom att du förnimmer vem du är bortom alla yttre faktorer.

Välkommen i samklangens kristallrum. Välkommen att uppleva samklang med din själ.

Var? Online

Hur länge? 1 timme. 

Investering? 350 kr 

Aktuella meditationen

Boka din plats genom att klicka på datumet.

Tack för igår, det var jättefint. Många fina insikter, en ny nivå av relaterande med naturen. Jag älskar ditt smittande skratt och nyfikenhet, utforskande lust på det okända. Du väckte barnet och lusten i mig att utforska. Att stanna upp och ta in här och nu. Tack Danke!
Referenz Marie
Marie Söderblom
Coach
Shinrin Yoku Waldbaden

Naturvarelsernas välsignelse

 

nya kurser kommer snart

#stresshantering #avslappning #självkärlek

Var? Online

Hur länge? 1 timme. 

Investering? kr

under uppdatering

#stresshantering #avslappning #självkärlek

#stresshantering #avslappning #självkärlek

Aktuella meditationen

meditationen i grupp

Skogsbad med La är helt underbart, hon har ett äkta kärlek till skogen som sprids till alla i hennes närhet. La har ett mycket inkännande och mjukt sätt att guida var och en genom skogsbadet som får en att känna sig trygg och avslappnad och hennes val av platser i skogen är helt fantastiska. Rekommenderar alla att uppleva ett skogsbad med fina La!
Referenz Lisa Skånberg
Lisa Skånberg
arbetsterapeut

Anmäl dig gärna för Nyhetsbrevet

* nödvändigt

Du hittar information om framgångsmätningen som ingår i samtycket, användningen av posttjänstleverantören MailChimp, loggning av registreringen och din ångerrätt i min dataskyddsdeklaration. Till min integritetspolicy. Till Mailchimps integritetspolicy.

Frågor och svar

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.