Space for healing

Välkommen till healing-session i grupp

La Lindbladh Life Coaching

Kvinnlig cirkel

Bara vara

Jag känner mig hållen och trygg i den kvinnliga kretsen. Jag kan visa mina svagheter,  berätta om tunga saker och uppleva gemenskap. 

 Jag ger mig lov att vara del av det kvinnliga gemenskap. 

Kvinnocirkeln med La är en oas. En tid bortom tiden. Där du kan ge dig lov att andas ut, stanna upp och ge utrymme för varande. 

Att vara är kvinnornas kraft sedan urminnes tider. Vad har hänt med denna kraften? Vi blev del av det samhälle som är dominerat av den manliga kraften att göra, fungera och vara produktiv. Ingen mår bra av det. Varken män eller kvinnor. Alla oavsett kön behöver balans mellan aktiv manlig energi och kvinnlig varande-energi för att må bra.

Tillsammans har vi förmågan att hitta tillbaka till den kvinnliga kraften av att vara.

Vi kan landa i den djupa lugna kärnan i oss. Den finns kvar även om många har glömt den inre skatten i livets brus. 

Jag bjuder in dig till en gemensam resa in i ditt  inre hem. Kärnan i dig som är fylld med din essens. Den ger dig påfyllning med livsenergi och bjuder in dig att vila i ditt inre.

Var?  Tollered (vid E 20 mellan Göteborg och Alingsås. Avfart Tollered/Näss fabriker eller Busshållplats Brännabben, Tollered/Lerum)

När? Cirkeln kommer äga rum en gång i månaden på en måndag från 19:30 till 21

8 april 

6 maj

3 juni

2 september 

7 oktober 

Språk?  Svenska

Pris? 230 kr. I priset ingår ett guidat energiarbete och samvaro med varm dricka och samtal. 

Aktuella meditationen

Boka din plats genom att klicka på datum.

Kära La Jag är så tacksam för igår kväll. Det var underbart. Det är otroligt vad det gör med kroppen. Jag känner mig som efter en cranio-behandling. Det arbetade intensivt i nacken och axlarna och även i delar av resten av ryggraden. Jag kände det med så mycket kraft och kärlek. En sådan vacker upplevelse. I min aura såg jag kristaller och även ljuskoder. Jag har också en kristallin krona och en spira. Jag låter allt detta landa inom mig. Ett stort tack till dig.
Hur mycket hjälp kan du få av kristallhealing?
Deltagare i den guidade meditationen
La Lindbladh Life Coaching

Din personliga kristallkunskap

LEMURIA Workshop: Din personliga kristallkunskap

Du har kristallin kunskap som vill återaktiveras. Antingen parkerade du den i din himmel, lagrade den i din aura eller i den kristallina nivån av Lemurien. Det Lemuriska Kristalltemplet stödjer dig i att återaktivera de energier som du behöver för att må bra. Genom workshopen kan du aktivera kristallina ljusverktyg, kristallina strukturer i din aura eller en av dina ursprungliga själv-kvaliteter. 

Du är varmt välkommen att ta plats i det lemuriska kristalltemplet för att få tillbaka din egen kunskap.

Söndagen den 17 mars kl 10-12, på svenska och tyska

Online via Zoom-Video-Meeting

Pris: 1300 kronor

Var? Online och i Tollered nära Göteborg 

När?  17 mars

Hur länge?  Kl 10 till 12

Språk? svenska och tyska

Investering?  1300 kr

Aktuell kurs

Tack 🙏 för allt jag kunde känna. Det fanns så mycket värme, färger, vågor, energistrålar, fred, kärlek ❤️.
referens Kristallhealing
Genovev Hofer
Egenföretagare

Anmäl dig gärna för Nyhetsbrevet

* nödvändigt

Du hittar information om framgångsmätningen som ingår i samtycket, användningen av posttjänstleverantören MailChimp, loggning av registreringen och din ångerrätt i min dataskyddsdeklaration. Till min integritetspolicy. Till Mailchimps integritetspolicy.

Frågor och svar

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.