Space for healing

Välkommen till healing-session i grupp

La Lindbladh Life Coaching

Kistalleldens frigörande kraft

Workshop

Kristallin eld-energi är en maktfull andlig hjälpare med en stark renande kraft. Om du saknar lätthet och frihet i ditt liv kan det bero på att du bär med dig för mycket av ditt förflutna eller att du bär för mycket för andra. Energield är en bra hjälpare för att avsluta saker och för att sortera i ditt inre. Vad av det som du bär i dig gynnar dig inte längre, gör ditt liv tungt eller håller dig tillbaka? Det är svårt att få ordning på det bara med tankarnas kraft. Elden däremot rensar allt inom dig, i din kropp, din aura, dina tankar och känslor. Den rensar bort allt som har en lägre frekvens än din egen kärlek.

Jag använder andlig eld för att rensa mig själv och mitt hem. Det är som att städa hemma bara på energinivå. Eld-energi kan även hjälpa dig att bli av med starka känslor och med negativa tankar. 

Vill du uppleva hur det känns så är du välkommen till kortseminariet. Känner du redan till elden som en andlig hjälpare är du också välkommen. Det är lättare att tillåta rensningen på djupet om någon annan guidar en.

Var? Online via Zoom-meeting eller i Tollered nära Göteborg.

När?  Söndag, 25 februari, kl 9 till 9:45 

Språk?  Svenska

Pris? Kostnadsfri

Aktuella meditationen

Boka din plats genom att klicka på datum.

Kära La Jag är så tacksam för igår kväll. Det var underbart. Det är otroligt vad det gör med kroppen. Jag känner mig som efter en cranio-behandling. Det arbetade intensivt i nacken och axlarna och även i delar av resten av ryggraden. Jag kände det med så mycket kraft och kärlek. En sådan vacker upplevelse. I min aura såg jag kristaller och även ljuskoder. Jag har också en kristallin krona och en spira. Jag låter allt detta landa inom mig. Ett stort tack till dig.
Hur mycket hjälp kan du få av kristallhealing?
Deltagare i den guidade meditationen
La Lindbladh Life Coaching

Din personliga kristallkunskap

LEMURIA Workshop: Din personliga kristallkunskap

Du har kristallin kunskap som vill återaktiveras. Antingen parkerade du den i din himmel, lagrade den i din aura eller i den kristallina nivån av Lemurien. Det Lemuriska Kristalltemplet stödjer dig i att återaktivera de energier som du behöver för att må bra. Genom workshopen kan du aktivera kristallina ljusverktyg, kristallina strukturer i din aura eller en av dina ursprungliga själv-kvaliteter. 

Du är varmt välkommen att ta plats i det lemuriska kristalltemplet för att få tillbaka din egen kunskap.

Söndagen den 17 mars kl 10-12, på svenska och tyska

Online via Zoom-Video-Meeting

Pris: 1300 kronor

Var? Online och i Tollered nära Göteborg 

När?  17 mars

Hur länge?  Kl 10 till 12

Språk? svenska och tyska

Investering?  1300 kr

Aktuell kurs

Tack 🙏 för allt jag kunde känna. Det fanns så mycket värme, färger, vågor, energistrålar, fred, kärlek ❤️.
referens Kristallhealing
Genovev Hofer
Egenföretagare

Anmäl dig gärna för Nyhetsbrevet

* nödvändigt

Du hittar information om framgångsmätningen som ingår i samtycket, användningen av posttjänstleverantören MailChimp, loggning av registreringen och din ångerrätt i min dataskyddsdeklaration. Till min integritetspolicy. Till Mailchimps integritetspolicy.

Frågor och svar

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.