La Lindbladh Life Coaching

Deep Healing

Djup healing kan ske enkelt.

  • Denna individuella session är rätt för dig, om du vill ha ett fritt, enkelt flöde i liv i ditt liv och du behöver hjälp med att släppa blockeringar i dig själv, i din vardag eller i en svår situation i din familj eller i din sociala omgivning.  
  • Om du vill komma ännu mer i ditt centrum för att kunna forma ditt liv utifrån ditt innersta väsen. 

Här är några exempel på områden där jag kan hjälpa dig.

  • Läkning av trauman. Trauman från detta eller andra liv kan visa sig genom att du reagerar känslomässigt på situationer eller människor och inte förstår varför.
  •  Läkning av hjärtesmärta. Djupa sår och skador från detta eller andra liv gör att du känner ett behov av att skydda dig, kanske till och med från kärlek. 
  • Healing av ”Gudssåret” Det djupaste sår som många människor bär på är separationen från den gudomliga källan. Om du är villig att förlåta dig själv och Gud kan läkning ske enkelt.
  • Återanknytning till ditt ursprung. Inre ensamhet (oavsett hur många människor du har omkring dig) grundar sig på ett gammalt trauma eller sår som separerar dig från ditt ursprung och din kraft.
  • Om sjukdomar och fysisk smärta begränsar dig hjälper jag till att lösa den bakomliggande orsaken vid källan.
  • Ett annat problem kan vara separationen mellan kropp och själ. Om du inte kan leva din andlighet i vardagen, inte lyssnar på din kropp eller dina känslor, inte kan få fotfäste här på jorden eller känner dig separerad från andra människor, ber jag dig att se om du behöver den enskilda sessionen Deep Healing eller den enskilda sessionen Soul & body unity.

 

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

När? Du bokar ditt möte i kalendern.

Två alternativ:

1 sittning, 1 timme  – 1400 kr

eller

Intensiv vägledning  under 3 till 6 månader.

6 sittningar, 1 timme  –  7200 (6x 1200 kr)           

Du bokar ditt första möte i kalendern och får en länk av mig för att boka ytterligare möten

Kära La, jag är så tacksam för det som fick hända i mötet med dig. Särskilt med ditt djupa helande arbete. Ett genombrott, en djup känsla av vem jag är. Det hände så mycket healing genom din närvaro och din kärlek, som jag kunde absorbera och ta emot på djupet. Så mycket har förändrats i mig som jag har längtat efter länge. Genom vår förbindelse i den lemuriska energin och kärleken kunde en djup healing ske, vilket jag är otroligt tacksam för.
Tizia Macia Referenz Coaching Leichtigkeit
Trigemia Marianne Fluehler
Socialarbetare
La Lindbladh Life Coaching

Abundance

Överflöd i materia

Denna Abundance-Flow-aktiveringen handlar inte bara om flödet av pengar, utan också om överflöd! Din medvetenhet om överflöd stärks. Genom att aktivera överflöd i ditt liv  justeras ditt medvetande från brist till “abundance”.

För att stödja denna process kommer du att få en personlig själsläsning för de kommande 6 månaderna. Du kommer att lära dig hur du ger näring åt, och stärker ditt personliga överflöd i din vardag, så att det blir en naturlig del av ditt liv igen. Överflöd motsvarar din själssignatur och kan återigen bli synligt i ditt liv.

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller i Tollered.

Tid: 1 sessioner à 1 timme

Hur mycket? 2000 Kronor

Kära La, kristallarbetet med dig var den sista pusselbiten som saknades för att nå en ny nivå i en mycket komplex och ansträngande omvandlingsfas. Kristallen fortsätter att arbeta mycket tydligt och jag känner mig stöttad och stärkt av dess energi. Det helande rummet som du har öppnat för mig har kärleksfullt och med lätthet berört allt. Nu kan jag slappna av och känna frid. Tack för ditt arbete. Det berörde essensen och förändrar min värld.
Sabeth Fladt
Andlig barnmorska
La Lindbladh Life Coaching

Soul & body unity

Denna behandling är för dig som har vaccinerats en eller flera gånger under de senaste tre åren eller påverkats negativt av personer i din omgivning som bär på dessa ämnen i sina kroppar.

Denna healingteknik innefattar tre steg: rening & förlåtelse & skydd, som du får i en session.

I det första steget renas din kropp med hjälp av saltmagnetfält och de giftiga ämnena neutraliseras. Detta befriar dig från fysiska biverkningar, såsom frekventa förkylningar eller influensa. Om du redan har bestående fysiska besvär eller en livshotande sjukdom är reningen det första steget mot läkning.

Den andra, mycket viktiga helande effekten är att separationen mellan kropp och själ upphävs och att du kan vara fullt närvarande i ditt liv igen.

I det andra steget aktiverar jag ett förlåtelsesalt åt dig. Du kommer att utföra en förlåtelseritual med det. Detta har en kraftfull effekt på ditt liv. Det handlar om att förlåta dig själv och andra. Förlåtelse frigör band till andra människor på djupet och frigör dig från bindningar. Du kommer att uppleva en ny nivå av frihet och frid.

Det tredje steget handlar om att skapa en skyddande mantel i din aura. Detta skydd avskärmar dig effektivt från andra människors negativa energier.

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Tidsåtgång: en sittning, cirka 1 timme. 

Investering:  5000 kr

Resan till mitt inre rike var en underbar upplevelse. Jag gillade interaktionen med La under resan - trots den virtuella konsultationen kände jag mig nära följd. Till slut ville jag inte lämna mitt själslandskap alls!
Tizia Macia Referenz Coaching Leichtigkeit
Tizia Macia
webdesign

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Varje konsultation har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och ser hur du mår och var du står. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är helt nöjd och känner energien/kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig enkelt att vara centrerad och att integrera upplevelsen i din vardag. Jag ser fram emot att lära känna dig, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.