La Lindbladh Life Coaching

Deep Healing

Jag guidar dig till källan av dina blockeringar för att frigöra dem där de har sitt ursprung.

Vi hittar din potential och lyfter den till ytan så att du kan använda den i din vardag.

Jag väljer den metod och den healings energin som leder lättast till lösningen. Beroende på dina behov kan detta till exempel innefatta upplösning av trauman, emotionskedjor och tankemönster eller en regression.

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Tid: 1 timme

När? Du bokar ditt möte i kalendern.

Hur mycket?

1 x 1800 kr

3 x 4900 euro . Du sparar 500 kr genom du bokar tre sessioner.

Du bokar dina möten inom 6 månader efter dina första konsultation. Du bokar ditt första möte i kalendern och du får en länk för att boka ytterligare möten.

La Lindbladh Life Coaching

Din dag

Ditt ursprung, ditt rike, din historia

Den här dagen är till för att du ska packa upp och ta emot dina gåvor.

Det spelar ingen roll om du redan känner till och använder många av dina himmelska egenskaper eller inte. Jag möter dig där ditt liv inte flyter på och guidar dig för att upptäcka skönheten i ditt väsen och din inre värld och för att upptäcka och använda de gåvor som finns där.

Jag hjälper dig i att skriva ett nytt kapitel i din själsbok

Låt dig överraskas av din egen kärlekssaga.

Skriv till mig om dina önskemål och vad du längtar efter. Så skapar jag en oförglömlig dag för dig med mycket kärlek, glädje och djup.

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Tid: 6 timme. 9 till 15 eller 10 till 16.

När? Skriv ett mejl till mig och uppge vilket datum du vill träffas. ”Din dag” kan bokas på en måndag, torsdag eller fredag.

Hur mycket? 6800 kr 

Kära La, kristallarbetet med dig var den sista pusselbiten som saknades för att nå en ny nivå i en mycket komplex och ansträngande omvandlingsfas. Kristallen fortsätter att arbeta mycket tydligt och jag känner mig stöttad och stärkt av dess energi. Det helande rummet som du har öppnat för mig har kärleksfullt och med lätthet berört allt. Nu kan jag slappna av och känna frid. Tack för ditt arbete. Det berörde essensen och förändrar min värld.
Sabeth Fladt
Andlig barnmorska
La Lindbladh Life Coaching

Energy Shift

”Tillbaka till dig” – 6-stegs program för djup rening och healing från Master Retreat 2021.

Energetisk rening för att befria dig från främmande ämnen och deras negativa effekter på kroppen, t.ex. efter att främmande substans kommit i blodomloppet eller regelbunden kontakt med människor som avsöndrar spikproteiner.

  1. Neutralisera spikproteiner 
  2. Lösa upp dimma i tankarna  (brain fog)
  3. Öka medvetenheten / återkoppling till din egen himmel / anknytning till ditt ursprung
  4. Stärka mitokondrier/vitalitet. Föryngra cellerna.
  5. Ta bort kronisk trötthet
  6. Rening av blodet

Plats: Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Tid: Antal sessioner och längd är individuellt. Vanligtvis 1 till 3 sessioner i början av rensningen och 1 uppföljningsmöte inom en månad för efterbehandling.

Tidsbokning: Vänligen mejla eller skicka ett meddelande till mig med din önskade tid. Den första sessionen varar mellan 45 minuter och 2 timme, beroende på hur många reningssteg din kropp klarar av.

Investering:  18 000 kr

Varje barn är annorlunda. Som mamma till tre kan jag uppleva detta varje dag.

Mitt yngsta har dyslexi och har ofta känt sig underlägsen och otillräcklig i skolan. Detta har påverkat hela hennes varelse. Hon var ofta osäker och dolde det med aggressivitet. Hon höll fast vid mig mycket nära, kort sagt, det var alltid väldigt svårt. Vi ringde dig på Skype för att be om hjälp. Hon var med och pratade med dig och lyssnade på hur jag beskrev hennes problem för dig. Ingen kan "undanröja" dyslexi men att hantera det har blivit lättare. Det hjälpte mig som mamma, nu kan jag vara mer avslappnad och jag känner mig inte så hjälplös längre. Jag kan ge tips och ta itu med situationen på andra sätt. Min lilla har sina övningar som hjälper henne som ett stöd - och din berättelse hjälper henne om och om igen. Sammantaget har det förändrat vårt perspektiv att hantera "problem". Tack!!!
Nicole Stelzenmüller
Nicole Ganzenmüller
lärare

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en mysig plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Varje konsultation har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och ser hur du mår och var du står. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är helt nöjd och känner energien/kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig enkelt att vara centrerad och att integrera upplevelsen i din vardag. Jag ser fram emot att lära känna dig, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.