Icons4 Copy

Crystal Frequency Healing

Helande session med kristallernas kraft

Med hjälp av kristallernas högvibrerande energi frigör vi dina blockeringar på den fysiska, emotionella och mentala nivå så att du kan gå din väg befriad och med lätthet.

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Hur länge? 30 minuter.

När? Du bokar ditt möte i kalendern.

Hur mycket? Din investering är 900 kr

50 % rabatt för barn och tonåringar

Icons11 Copy

Healing & Coaching

Rådgivning och healing

Läkande av trauma

Släppa emotionala mönster

Att förändra övertygelser

Feng Shui för kroppen

Jag guidar dig till källan av dina blockeringar för att frigöra dem där de har sitt ursprung.

Vi hittar din potential och lyfter den till ytan så att du kan använda den i din vardag.

Jag väljer den metod och den healings energin som leder lättast till lösningen. Beroende på dina behov kan detta till exempel innefatta upplösning av trauman, emotionskedjor och tankemönster eller en regression.

 

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Hur länge? 1 timme

När? Du bokar ditt första möte i kalendern och du får en länk för att boka ytterligare möten.

Hur mycket?

1 x 1800 kr

3 x 4900 euro . Du sparar 500 kr om du bokar tre sessioner.

6 x 9600 euro. Du sparar 1200 kr om du bokar 6 sessioner.

Du bokar dina möten inom 6 månader efter dina behov.

Icons9

Deep Cleansing

6 nivåer av healing för kropp och själ.

Mer information kommer snart

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom) eller på plats i Tollered.

Hur länge? 6 x 

När? Du bokar ditt första möte i kalendern och sedan får du en länk för att boka ytterligare möten.

Hur mycket?  6 sessioner.

Varje barn är annorlunda. Som mamma till tre kan jag uppleva detta varje dag.

Mitt yngsta har dyslexi och har ofta känt sig underlägsen och otillräcklig i skolan. Detta har påverkat hela hennes varelse. Hon var ofta osäker och dolde det med aggressivitet. Hon höll fast vid mig mycket nära, kort sagt, det var alltid väldigt svårt. Vi ringde dig på Skype för att be om hjälp. Hon var med och pratade med dig och lyssnade på hur jag beskrev hennes problem för dig. Ingen kan "undanröja" dyslexi men att hantera det har blivit lättare. Det hjälpte mig som mamma, nu kan jag vara mer avslappnad och jag känner mig inte så hjälplös längre. Jag kan ge tips och ta itu med situationen på andra sätt. Min lilla har sina övningar som hjälper henne som ett stöd - och din berättelse hjälper henne om och om igen. Sammantaget har det förändrat vårt perspektiv att hantera "problem". Tack!!!
Nicole Stelzenmüller
Nicole Ganzenmüller
lärare

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en mysig plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Varje konsultation har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och ser hur du mår och var du står. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är helt nöjd och känner energien/kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig enkelt att vara centrerad och att integrera upplevelsen i din vardag. Jag ser fram emot att lära känna dig, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.