en konsultation

tre konsultationer

sex konsultationer

Icons4 Copy

Din själsklang

Utrymme och tid för dig

Om du har något som belastar eller tynger ner dig kan jag hjälpa dig att känna igen orsaken och lösa den i sitt ursprung. 

Jag stöder dig att rensa dina tankar, känslor och din kropp så att ditt inre ljus får ta plats. Du får utrymme att hitta din egen rytm och att visa vem du är.

Vill du återupptäcka kraften och de förmågor som finns i dig så kan vi väcka din egen kraft i dess ursprung. På så sätt kan du använda denna kvalitet i ditt dagliga liv.

Genom att uttrycka dina unika kvaliteter skapar du ett lyckligt liv.

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom).

Hur länge? 90 minuter.

När? Du bokar ditt möte i kalendern.

Hur mycket? Din investering är 1 800 kr

Icons11 Copy

3 x själsklang

Du bokar dina möten inom en period av 3 veckor till 3 månader efter dina behov.

Vad kan du läka och lära dig när du arbetar med mig?

Bli fri från fysiska eller stressrelaterade symtom. 

Harmonisering av starka känslor som rädsla eller panik.

Befria trauma och hitta förtroende för dig själv. 

Hitta outnyttjad styrka och potential.

Mer flöde och stabilitet för ditt liv.

Finna ditt kall. 

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom).

Hur länge? 3 gånger 90 minuter.

När? Du bokar ditt första möte i kalendern och du får en länk för att boka ytterligare möten.

Hur mycket? Din investering som vuxen är 4 900 kr för 3 sessioner

Din investering för barn och ungdomar är 2 700 kr

Icons9

6 x själsklang

Är det dags att släppa det gamla? Vill du starta ett nytt, friare liv? 

Du bokar dina möten inom 6 veckor till 6 månader efter dina behov.

Var? Vi träffas online med ett videosamtal (zoom).

Hur länge? 6 x 90 minuter.

När? Du bokar ditt första möte i kalendern och sedan får du en länk för att boka ytterligare möten.

Hur mycket? Din investering är 9 600 kr för 6 sessioner.

Varje barn är annorlunda. Som mamma till tre kan jag uppleva detta varje dag.

Mitt yngsta har dyslexi och har ofta känt sig underlägsen och otillräcklig i skolan. Detta har påverkat hela hennes varelse. Hon var ofta osäker och dolde det med aggressivitet. Hon höll fast vid mig mycket nära, kort sagt, det var alltid väldigt svårt. Vi ringde dig på Skype för att be om hjälp. Hon var med och pratade med dig och lyssnade på hur jag beskrev hennes problem för dig. Ingen kan "undanröja" dyslexi men att hantera det har blivit lättare. Det hjälpte mig som mamma, nu kan jag vara mer avslappnad och jag känner mig inte så hjälplös längre. Jag kan ge tips och ta itu med situationen på andra sätt. Min lilla har sina övningar som hjälper henne som ett stöd - och din berättelse hjälper henne om och om igen. Sammantaget har det förändrat vårt perspektiv att hantera "problem". Tack!!!
Nicole Stelzenmüller
Nicole Ganzenmüller
lärare

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en mysig plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Varje konsultation har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och ser hur du mår och var du står. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är helt nöjd och känner energien/kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig enkelt att vara centrerad och att integrera upplevelsen i din vardag. Jag ser fram emot att lära känna dig, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och Shinrin Yoku kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.