Det jag uppskattar med din ledarskapskvalitet är din klarhet - utan några krusiduller, enkelt och med hög precision för problemets ursprung. Du leder med kärlek och en djup visdom där jag kan låta mig falla djupt. Läkning sker enkelt och lätt, även i svåra frågor.
Camina Hupfauer Referenz
Camina Hupfauer
Andlig lärare

Kristallklang Utbilding

I samklang med livets flöde

Under denna 9 månaders träning kommer du fördjupa dig i 12 kristallina skolningsrum. Varje rum låter dig uppleva kristallin kunskap. Dom ger dig en djupare förståelse av vem du är. Du kommer förstå hur allt ordnar sig för dig när du vibrerar i harmoni med din själ.

36

Vad upplever du under din träning?

  • Att vara hemma i dig

 

  • Enhet med ditt ursprung.

 

  • Samklang med livets källa.

 

  • Aktivering av din kristallkunskap och de kristallina strukturerna i din kropp och din aura.

 

  • Användning av lemurisk kristall-healing för människor och natur.
 •  

Vad innehåller utbildningen?

Upplev skapande genom chakrornas kvaliteter

1. Frid

2. Kärlek

3. Mod

4. Sanning

5. Sinnlighet / att förnimma med alla sinnen

6. Himmel på jorden

Var och en av de 6 skapelserummen förmedlar individuell kunskap till dig.

Du fördjupar dig i dom olika kristallina vibrationerna. I kristallrummen upplever du dina unika egenskaper och lär dig hur du använder dem för ditt eget och för andras välmående.

Att aktivera kristallina strukturer i din kropp och i din omgivning

1. Kristallvatten

2. Månens kristallina egenskaper

3. Kristalleld

4. Solens kristallina nivåer

5. Jordkristaller

6. Jordens kristallina strukturer

Var och en av de 6 kristallrummen tar dig med på en resa för att upptäcka kunskap om naturens element, naturvarelser och planeter.

Du aktiverar din kristallkunskap och använder den för att skapa och leva i harmoni med naturens rytmer.

Var? Utbildningen äger rum online och spelas in ifall du inte kan närvara.

Hur länge? 9 månader, en lördag i månaden från kl. 10 till 16.

Hur mycket? Du investerar 27000 kronor i din utbildning.

När? Oktober 2021 till juni 2022

16 oktober: Fred och kärlek

20 november: Mod och sanning

11 december: Förnimmelse och himmel på jorden

15 januari: Praktiskt tillämpning av lemurisk kristallkunskap.

19 februari: Kristallvatten och månens energi

19: Kristalleld och solenergi

23 april: Jordkristaller och jordenergier

14 maj: Praktiskt tillämpning av lemurisk kristallkunskap.

18 juni: Uppleva enhet & midsommarfirande. 

Vill du lära känna mig först?

Undrar du om utbildningen passar dig?

Du kan boka ett kostnadsfritt samtal med mig. Längden är cirka 30 till 45 minuter.

Resan till min inre lätthet var en underbar upplevelse. Jag gillade interaktionen med La under resan - trots den virtuella konsultationen kände jag mig nära följd. Till slut ville jag inte lämna mitt själslandskap alls!
Tizia Macia Referenz Coaching Leichtigkeit
Tizia Macia
Webdesign

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en mysig plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Jag följer dig intensivt under din kärleks-transformation. Även om vi inte pratar med varandra personligen är jag förbunden med dig från hjärta till hjärta och stöder dig. Med min hjälp kommer du att gå självkärlekens väg inom några veckor. En resa som vanligtvis tar år för andra. För att din förändring ska ske lätt och mjukt följer jag dig också på det inre plan mellan konsultationerna.

Varje möte har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och en teknik för att centrera dig. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är upplever kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig på ett enkelt och snabbt sätt att hålla dig centrerad samt att integrera upplevelsen i din vardag. Du kan nå mig via e-post och messenger om du har några frågor eller behöver hjälp. Jag ser fram emot att arbeta med dig. Varma hälsningar, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och Shinrin Yoku kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.