La's utbildning tar dig djupt in i kristallvärldarna - i oss, i jorden och i enheten mellan jord, sol och måne. Genom utbildningen ökade min kännedom och förståelse för kristallvarelserna och kristallvärldarna. La skapar i nuet tillsammans med deltagarna. Hon är en förebild för mig för att skapa och fira den nya jorden tillsammans med andra.
Crystal Healing
Sejana Amir
Coach

LEMURIA - Den heliga jorden

Lemurisk Kristallhealare Utbilding

Din själ kallar dig hem.

Du var en kristallhealare i Lemuria och hade en speciell uppgift. Du har samlat på dig kunskap och levt konsten att heala på ditt individuella sätt.

Det är ett kall för att minnas dina förmågor och återuppliva dem.

Jag är din dörröppnare. Jag öppnar världar för dig som du länge har glömt och saknat.

Dina vänner och hjälpare väntar på dig i det lemuriska kristalltemplet och välkomnar dig med öppna armar.

Välkommen hem!

36

Vad lär du dig i träningen?

  • Du minns din kunskap och dina förmågor från Lemuria. Tillsammans kommer vi att omvandla dessa energier till den nya tiden så att du kan använda dem för allas bästa och för att forma ditt liv.
  • Du kommer att uppleva djup healing i kristallpalatsets olika rum och lära dig hur du kan använda rummens energier i din vardag och för intuitivt healingarbete för människor och platser. Din kropp och din aura får näring av kristallljuset och bli mer kristallin. 
  • Vi aktiverar dina personliga kristallina skapelsemandalor i alla chakran. De hjälper dig att vara i nuet. Du bli mindre påverkad av omgivningens energier och har lättare att vara i din egen energi.
  • Under varje utbildningsdag lär du dig mer om dina individuella egenskaper och din kallelse. Du tränar dina healingfärdigheter 1:1 och i grupp. Du healar med hjälp av andliga hjälpare, kristallvarelser, änglar och lemuriska mästare.
  • Du är en del av en levande gemenskap. Genom vår messenger-grupp kan du utbyta information med dina kollegor och delta i healare-möten.
36

Vad innehåller utbildningen?

Del 1. Upplev skapande genom chakrornas kvaliteter

I den första delen av träningen lär du känna 6 skapanderum som är kopplade till chakrana. Varje kristallrum aktiverar unika egenskaper hos dig och har individuella budskap för dig.

Du fördjupar dig i dom olika kristallina vibrationerna och lär dig hur du använder dom för ditt eget och andras välmående.

Dom första 6 av de 12 kristallrummen har följande kvaliteter: 

1. Frid / Solarplexus chakra

2. Smaragdenergi/Kärlek / Hjärtchakra

3. Ditt mod / Navelchakra

4. Din Sanning / Halschakra

5. Sensualitet och intuition /  Tredje ögat chakra

6. Din himmel på jorden / Kronchakra & Rotchakra

Avslutning av del 1: 

Samklang mellan chakra och skapelserummen / aktivering av kristallina skapelsemandala i dina chakra / healing med jordmandalan

36

Del 2. Att aktivera kristallina strukturer i din kropp och i din omgivning

I den andra delen av träningen aktiverar du gammal och ny kristallkunskap i dig. Du använder den för att skapa och leva i harmoni med naturens rytmer.

Var och en av dessa 6 kristallrummen tar dig med på en resa för att upptäcka kunskap om naturens element, naturvarelser och planeter.

1. Kristallvatten

2. Månens kristallina egenskaper

3. Kristalleld

4. Solens kristallina nivåer

5. Jordkristaller

6. Jordens kristallina strukturer 

Avslutning av del 2:

Elementens samklang / förbindelse mellan sol, måne och jord.

 

Avslutning av utbildningen på nionde dagen:

Enhet mellan himmel och jord. /Enhet i att vara människa och ljusvarelse. 

 

 

Undrar du om utbildningen passar dig?

Vilken personliga gåvor har utbildningen för dig?

Vilken längtan går i uppfyllelse?

Vad förändrar utbildningen för dig?

Boka ett kostnadsfritt samtal.

Boka din plats på kristallhealare utbildning

Kära La, jag visste från början att utbildningen skulle bli en speciell resa. Det som sedan uppenbarade sig var en resa full av mirakel för mig, för min själ och i gemenskapen tillsammans med er andra. Vi hittade varandra efter en lång tid för att känna igen varandra (igen). Jag fick upptäcka min kraften av min kärlek och de gamla och samtidig nya förbindelserna med solen, månen, jorden, de andra planeterna och universerna vaknade till liv igen. La, du öppnade speciella rum och gick vägen med oss. TACK!
Kirstin Merkes
Kristallhealare

Var? Online via Zoom-Meeting eller på plats i Tollered nära Göteborg. Du väljer vad som passar dig bäst.

Utbildningen spelas in..

Hur länge? 9 heldagar från kl. 9:00 till 17:00.

Språk? Svenska  och Tyska 

Hur mycket? Du investerar 1 x 27000 kr eller 9 x 3000 kr i din utbildning.

Vad ingår i utbildningen?

9 x heldagsutbildning

5 x kvällar från kl 20 till 21

1 x enskild konsultation ”deap healing”

Regelbundna möten med alla kristallhealare  

Utbildning 2024

Första Delen. 10 till 13 Oktober

Andra Delen: 9/10 November und 30.Nov/1 Dec.

Avslutningen. Enhetens dag: 14 December

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om träningen 

Nej. Om träningen tilltalar dig är den rätt för dig. Du har allt i dig som du behöver för att delta och du kommer att lära dig mycket om dig själv och dina förmågor. 

Hela utbildningen äger rum i ett lemuriskt kristalltempel. Jag guidar alla deltagare till platsen. Du kommer att vara i templet tillsammans med mig oavsett om du är i samma rum som jag eller någon annanstans.

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Vi arbetar i första hand med kristallenergi, flytande kristaller och kristallklang. Därför går det utmärkt att delta online i utbildningen. Du behöver inte äga kristaller för att delta i utbildningen. Du kommer att få reda på vilka kristaller som passar till dig. I fall att du behöver vanliga kristaller för dina personliga behandlingsmetoder så kan du köpa dom under utbildningens gång.

Det finns även så kallade Lemurien-kristaller. Vi kommer titta på dom i utbildningen. Jag kan rekommendera dig var du kan köpa kristaller av hög kvalitet.

Jag gör kristallbehandlingar på distans sedan 11 år och kan säga att det funkar utmärkt. Det viktigaste för dig är att du övar och ger behandlingar medan du går utbildningen.

Du lär dig att behandla andra på distans i enskilda videomöten. Mellan våra kurstillfällen övar du på att ge behandlingar till dina nära och kära eller dina kunder.

Vi har en grupp för alla som deltar med utbyte och för frågor.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller Swish. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ ”på plats”. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.