Det jag uppskattar med din ledarskapskvalitet är din klarhet - utan några krusiduller, enkelt och med hög precision för problemets ursprung. Du leder med kärlek och en djup visdom där jag kan låta mig falla djupt. Läkning sker enkelt och lätt, även i svåra frågor.
Camina Hupfauer Referenz
Camina Hupfauer
Andlig lärare

Lemurisk kristallhealare

Intuitiv kristallhealing av den gyllene tidsåldern

Healing med kristallenergiernas och kristallernas kraft, 

den lekfulla lättheten hos naturvarelser

och ljuset från den gyllene källan.

Vi reser till Lemuria. Utbildningen äger rum i det lemuriska kristalltemplet. Du kommer att känna igen det här templet och känna dig som hemma. Kristalltemplet består av 12 healing-rum. I dess centrum finns rummet för samklang/enhet. Du har egen tillgång till templet. Healingrummen står till ditt förfogande från och med den första utbildningsdagen.

36

Vad lär du dig i träningen?

  • Under 12 intensiva helande sessioner kristalliseras dina celler och kroppssystem. Din vibration kommer att höras så att du kan vara i kärlekens och fredens frekvens.

  • Dina individuella egenskaper och förmågor för kristallhealing blir synliga. Du lär dig att använda dem intuitivt till ditt egna och andras bästa.

  • Du kommer att uppleva många olika healingtekniker så som att heala med kristaller, kristallenergi, kristalljud och kristallmandala.

  • Din personliga kristallkunskap kommer att aktiveras. Du kommer att öva på den praktiska tillämpningen vid varje möte och fördjupa den hemma och på de två utbildningsdagarna i den fjärde och åttonde månaden. 

  • Du kommer att använda din kunskap för dig själv, för människor, för varelser, platser och för jorden.

  • Healing med hjälp av kristallvarelser, naturvarelser, änglar och lemuriska mästare.

  • Du kommer att förstå vem du är, vad din uppgift är och känna dig mer hemma inom dig själv och på jorden. Din livsglädje kommer att stärkas. 

  • Du skapar ett liv i harmoni med ditt livs flöde.

   .

36

Vad innehåller utbildningen?

1. Upplev skapande genom chakrornas kvaliteter

I den första delen av träningen lär du känna 6 skapanderum som är kopplade till chakrana. Varje kristallrum aktiverar unika egenskaper hos dig och har individuella budskap för dig.

Du fördjupar dig i dom olika kristallina vibrationerna och lär dig hur du använder dom för ditt eget och andras välmående.

Dom första 6 av de 12 kristallrummen har följande kvaliteter: 

1. Frid

2. Smaragdenergi/Kärlek

3. Ditt mod

4. Din Sanning

5. Sensualitet och intuition

6. Din himmel på jorden

36

2. Att aktivera kristallina strukturer i din kropp och i din omgivning

I den andra delen av träningen aktiverar du gammal och ny kristallkunskap i dig. Du använder den för att skapa och leva i harmoni med naturens rytmer.

Var och en av dessa 6 kristallrummen tar dig med på en resa för att upptäcka kunskap om naturens element, naturvarelser och planeter.

1. Kristallvatten

2. Månens kristallina egenskaper

3. Kristalleld

4. Solens kristallina nivåer

5. Jordkristaller

6. Jordens kristallina strukturer 

Var? Online via Zoom-Meeting eller på plats i Tollered nära Göteborg. Du väljer vad som passar dig bäst.

Utbildningen spelas in ifall du inte kan närvara.

Hur länge? 9 månader, en lördag i månaden från kl. 9:30 till 16:30.

Språk? Svenska och tyska 

Hur mycket? Du investerar 1 x 27000 kr eller 9 x 3000 kr i din utbildning.

Vad ingår i utbildningen?

9 x heldagsutbildning

9 x en timmes healing session ”Från stagnation till flöde”.

1 x enskild konsultation ”coaching & healing”

När?  Oktober 2021 till juni 2022

16 oktober: Fred och kärlek

20 november: Mod och sanning

11 december: Sensualitet och himmel på jorden

15 januari: Praktiskt användande av lemurisk kristallkunskap.

19 februari: Kristallvatten och månens energi

19 mars: Kristalleld och solenergi

23 april: Jordkristaller och jordens kristallina strukturer

14 maj: Praktiskt användande av lemurisk kristallkunskap.

18 juni: Uppleva enhet samt midsommarfirande.

Undrar du om utbildningen passar dig?

Boka ett kostnadsfritt samtal med mig.

Boka din plats på kristallhealare utbildning

Resan till min inre lätthet var en underbar upplevelse. Jag gillade interaktionen med La under resan - trots den virtuella konsultationen kände jag mig nära följd. Till slut ville jag inte lämna mitt själslandskap alls!
Tizia Macia Referenz Coaching Leichtigkeit
Tizia Macia
Webdesign

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om träningen 

Nej. Om träningen tilltalar dig är den rätt för dig. Du har allt i dig som du behöver för att delta och du kommer att lära dig mycket om dig själv och dina förmågor. 

Hela utbildningen äger rum i ett lemuriskt kristalltempel. Jag guidar alla deltagare till platsen. Du kommer att vara i templet tillsammans med mig oavsett om du är i samma rum som jag eller någon annanstans.

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Vi arbetar i första hand med kristallenergi, flytande kristaller och kristallklang. Därför går det utmärkt att delta online i utbildningen. Du behöver inte äga kristaller för att delta i utbildningen. Du kommer att få reda på vilka kristaller som passar till dig. I fall att du behöver vanliga kristaller för dina personliga behandlingsmetoder så kan du köpa dom under utbildningens gång.

Det finns även så kallade Lemurien-kristaller. Vi kommer titta på dom i utbildningen. Jag kan rekommendera dig var du kan köpa kristaller av hög kvalitet.

Jag gör kristallbehandlingar på distans sedan 11 år och kan säga att det funkar utmärkt. Det viktigaste för dig är att du övar och ger behandlingar medan du går utbildningen.

Du lär dig att behandla andra på distans i enskilda videomöten. Mellan våra kurstillfällen övar du på att ge behandlingar till dina nära och kära eller dina kunder hemma.

Vi har en grupp för alla som deltar med utbyte och för frågor.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller Swish. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ ”på plats”. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.