Gratis meditation

Kristallmandalan transformerar kaos

Vi lever i speciella tider med extrema energier. Alla bli starkt påverkade av allt som händer i världen. Det är viktig att vi rensar oss regelbundet på alla nivåer. Den kristallina jordmandalan som är en del av det lemuriska kristalltemplet är en stor rensnings- och transformationshjälp för kroppen och auran. Kristallmandalans energi  hjälper till att hitta balans och att centrera dig.
Meditationen är cirka 30 minuter lång och intensiv. Lyssna på den när du har tillräckligt med tid och utrymme för dig själv.
 

Lyssna på Meditationen ”Kristallmandalan transformerar kaos” och ladda ner audio här

Välkommen till nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet kommer cirka 6 gångar om året.

I nyhetsbrevet skriver jag om själens kraft, din skapelseförmåga och kristallernas energi.

* nödvändigt

Du hittar information om framgångsmätningen som ingår i samtycket, användningen av posttjänstleverantören MailChimp, loggning av registreringen och din ångerrätt i min dataskyddsdeklaration. Till min integritetspolicy. Till Mailchimps integritetspolicy.

Tack för igår, det var jättefint. Många fina insikter, en ny nivå av relaterande med naturen. Jag älskar ditt smittande skratt och nyfikenhet, utforskande lust på det okända. Du väckte barnet och lusten i mig att utforska. Att stanna upp och ta in här och nu. Tack!
Marie Söderblom Referenz La Lindbladh Coach
Marie Söderblom
Coach