Det jag uppskattar med din ledarskapskvalitet är din klarhet - utan några krusiduller, enkelt och med hög precision för problemets ursprung. Du leder med kärlek och en djup visdom där jag kan låta mig falla djupt. Läkning sker enkelt och lätt, även i svåra frågor.
Camina Hupfauer Referenz
Camina Hupfauer
Andlig lärare

Kärleks-transformation

En myck förändring genom kärlekens kraft.

Jag leder dig på en väg som jag redan har gått – djupt in i din självkärlek, till din källa. Med mitt stöd går du vägen till mer självkärlek inom några veckor. För att din omvandling ska ske lätt hjälper jag dig intensivt med healing-tekniker, energiarbete och kropps-mudras.

36

Vad ger kärleks-transformationen dig?

  • Du hittar svar på frågor som: Vad vill jag ha? Vad gör mig lycklig? Vad behöver jag vara nöjd med mig själv och mitt liv?

  • Du känner dina behov och uppfyller dina önskemål. Du saknar inte längre saker, kärlek eller närhet.

  • Du litar på dig själv och din urskiljning. Du vet vad som är bra för dig och detta gör dig oberoende av andras åsikter. 

  • Din inre röst och din intuition kommer att visa dig rätt väg. De gör ditt liv enklare och mindre komplicerat. Stress faller ifrån dig.

  • Du lär dig hur du kan växa och hur du kan använda dina kvaliteter bättre.

  • Du upplever lugn, att vila i din mitt och att koncentrera dig på det väsentliga.

  • Du anknyter dagligen till din inre källa och din kärlek och blir därmed friare, lättare och lyckligare. 

  • Kärlekens kraft vinner i ditt liv. Du låter ditt inre ljus vägleda dig istället för rädsla, tvivel och oro. Dina relationer med din partner, familj och vänner blir mer kärleksfulla.

Så här ser de 6 möten av din kärleks-transformation ut:

1. Stärka din självkärlek

Du är ditt livs kärlek. Du letar inte längre efter kärlek. Du är kärlek, du tar emot kärlek och du ger kärlek.

2. Rensning, nyorientering

Vart leder din väg dig utan arvet från ditt förflutna?

3. Ny inriktning, centrerad på det väsentliga

Du vilar i dig själv genom att hitta ditt centrum.

4. Din styrka och dina kvaliteter

ditt inre ljus ger dig näring och vägledning.

5. Glädje och lätthet

Jag ger dig en energibehandling med kristallint ljus som rensar och uppfyller dig.

6. Dina nästa steg

Hur ser din väg ut? Vilka gåvor väntar på dig? Vi balanserar energierna av att ge och att ta emot.

Var? Vi träffas online med ett videosamtal i ett säkert online-rum (Zoom)

Hur länge? Var och en av de 6 konsultationerna varar 90 minuter. Möten äger rum med intervaller på 1 till 2 veckor. 

När? Du bokar ditt första möte i kalendern och du får då en länk för att boka ytterligare möten.

Hur mycket? Din kärleks-transformations investering är 35 000 kr

Vill du lära känna mig först?

Undrar du om kärleks-transformationen är nästa steg på din väg? 

Känner du en längtan och vet inte vart den kommer ifrån?

Du kan boka ett kostnadsfritt samtal med mig. Längden är cirka 30 till 45 minuter.

Resan till min inre lätthet var en underbar upplevelse. Jag gillade interaktionen med La under resan - trots den virtuella konsultationen kände jag mig nära följd. Till slut ville jag inte lämna mitt själslandskap alls!
Tizia Macia Referenz Coaching Leichtigkeit
Tizia Macia
Webdesign

Frågor och svar

de vanligaste frågorna om enskilda sessioner

Du kan förbereda dig genom att förbereda en mysig plats där du kan sitta bekvämt eller ligga ner. Vissa tycker att det är lättare att delta i en inre resa / guidad meditation medan de sitter, och andra har lättare att koppla av och koncentrera sig när de ligger. Ett glas vatten kan vara bra. Om du vill kan du göra det mysigt med levande ljus. Det är viktigt att du känner dig bekväm och säker och att du inte bli störd.

Jag följer dig intensivt under din kärleks-transformation. Även om vi inte pratar med varandra personligen är jag förbunden med dig från hjärta till hjärta och stöder dig. Med min hjälp kommer du att gå självkärlekens väg inom några veckor. En resa som vanligtvis tar år för andra. För att din förändring ska ske lätt och mjukt följer jag dig också på det inre plan mellan konsultationerna.

Varje möte har sitt eget ämne, men processen är densamma. Vi börjar med ett samtal och en teknik för att centrera dig. Huvuddelen består av ett energiarbete och guidad meditation. Jag guidar dig försiktigt genom alla hinder tills du är upplever kvaliteten som vi arbetar med i din kropp. Slutligen kommer vi att titta på vilken teknik / träning / mudra som hjälper dig på ett enkelt och snabbt sätt att hålla dig centrerad samt att integrera upplevelsen i din vardag. Du kan nå mig via e-post och messenger om du har några frågor eller behöver hjälp. Jag ser fram emot att arbeta med dig. Varma hälsningar, La

Mitt energiarbete går djupt. Du kommer att känna att dina celler laddas med energi och du kanske kan känna att de vibrerar. Det tar vanligtvis lite tid att integrera. Ta gärna tid för dig själv efter sessionen. Minst 15 minuter, om möjligt en halvtimme eller mer. Troligen har du behovet av att vila och vara i tystnad. Det kan hända att du är inspirerad och vill skriva eller uttrycka dig kreativt. Eller du känner för att ta en promenad för att integrera det du har upplevt. 

Jag använder Zoom för videosamtalet. Allt du behöver är en internetuppkoppling. Du kommer att få inloggningsuppgifter till vårt mötesrum från mig via e-post. Du aktiverar länken 5 minuter innan sessionen börjar. När du klickar på länken laddas Zoom-programvaran automatiskt ner. Användarkonto behövs inte. Du kommer att vara i ett “väntrum” och jag kommer att möta dig vid den överenskomna tiden. 

Du skriver mig ett mejl. Jag kommer att svara dig så snart som möjligt inom 1 till 3 arbetsdagar.

Allmänna frågor

Du kan få ett kvitto av mig. Alla mina konsultationer och kurser motverkar stress. Meditation och mindfulness som stresshantering är med i Skatteverkets lista för friskvårdsaktiviteter. Båda delar ingår i mina konsultationer och Shinrin Yoku kurser. 

Du betalar online med ditt kreditkort eller väljer alternativet på plats. Vill du betala med Swish så bokar du först i bokningssystemet. Du väljer alternativ på plats. Sen kan du betala med Swish till 0739195228. 

I bekräftelse-mailet för din bokning hittar du en länk till din bokade tid. Om du vill boka om tiden kan du göra det så här: Gå in i översikten över evenemanget, högerklicka på ”Reschedule” och välj en ny tid. Observera att avbokningsfristen är 24 timmar innan din bokade tid. 

Du kan avboka upp till 24 timmar innan bokade tiden. För att göra detta, klicka på länken i bekräftelse mailen, välj din bokning och klicka på ‘Cancel’ till höger. Din avbokning kommer att bekräftas via e-post. 

Om du har tekniska svårigheter,skick ett mail till skicka info@lalindbladh.com

Du skriver till mig och får svar inom 1 till 3 arbetsdagar.